Sa ne cunoastem!

5 posts / 0 new
Last post
Emilia Sorescu
Sa ne cunoastem!

Buna!

Adesea colegi asistenti sociali au nevoie sa se consulte cu alti asistenți sociali care lucrează în aceeași zona a asistenței sociale, in diferite judete. Asa ca m-am gândit că am putea să ne prezentăm aici, să ne invităm colegii să ni se alăture și să animăm puțin comunitatea virtuală a asistenților sociali din România și Moldova.

Eu practic independent profesia de asistent social (cabinet individual), predau  la Universitatea din Craiova, am experiența în formarea profesională continuă a asistentilor sociali, sunt președintele Sucursalei Dolj a CNAS. 

Arina Cretu
Buna seara, Emilia! Multumesc

Buna seara, Emilia! Multumesc pentru initierea acestui subiect. Eu sunt responsabila de comunicare si proiectul ChildHub la Terre des hommes Moldova.

Ma gandesc ca ar fi ok sa scrie aici, sa se prezinte, orice profesionist din domeniul protectiei copilului, nu doar asistentii sociali.

Sper sa cunoastem cat mai multi membri ai comunitatii childhub!

Emilia Sorescu
Ma bucur sa te cunosc, Arina!

Ma bucur sa te cunosc, Arina! Ai dreptate. Deschizand topicul, aveam in minte proaspete doleante ale catorva asistenti sociali, dar asistenta sociala inseamna munca de echipa si eforturi conjugate ale diversilor specialisti.

IRIMIA ANCA
IRIMIA ANCA's picture
Buna. Eu sunt asistent social

Buna. Eu sunt asistent social la o primarie din mediul rural din județul Argeș. ma bucur sa cunosc profesionisti din domeniu.

O sa apelez la sfaturile dvs. cand o sa am nevoie.

Multumesc si o zi buna.

Emilia Sorescu
Bun venit!

Ma bucur sa te cunosc, Gabriela! Avem de invatat unii de la altii.

This project is funded by:

Contact

Terre des hommes Regional Office
1027 Budapest,
Bem rakpart 50. T.1,
Hungary

Phone: (36 1) 266-5922

Send us an email