Najnovije v(ij)esti

27. 12. 2020.
Moj glas je šestonedeljni program u školama i na fakultetima koji se bavi eksploatacijom mladih. Program ima za cilj pružanje podrške tinejdžerima uzrasta od 11 do 19 godina koji imaju iskustvo socijalne isključenosti, vršnjačkog odbacivanja,... Pročitajte više
14. 11. 2020.
„Ne sumnjam da ćete se dobro slagati sa mladima, ali čuvajte se pojedinaca iz redova zaposlenih.“ Ovo je savet koji je David Jones, radnik u državnoj instituciji za smeštaj, primio od svog šefa prvog dana. Jedanaest godina kasnije... Pročitajte više
02. 04. 2020.
Užički centar za prava deteta apeluje na Vladu Republike Srbije i Krizni štab da u najkraćem izradi plan reagovanja i definiše proceduru za postupanje sa decom koja mogu ostati bez roditeljskog staranja usled sprovođenja mera suzbijanja epidemije... Pročitajte više
30. 03. 2020.
Mreža organizacija za decu Srbije želi da sazna kako pandemija korona virusa utiče na decu. Vaši odgovori će nam pomoći da saznamo šta je po vašem mišljenju deci u ovom trenutku najpotrebnije, kako se osećate i šta vas najviše brine. Upitnik je... Pročitajte više

Zajednica

Activity

Slika korisnika Kinga SallaiKinga Sallai has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Kinga SallaiKinga Sallai has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Hilda SteffekHilda Steffek has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Tünde MágoriTünde Mágori has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Evelin PetricEvelin Petric has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Evelin PetricEvelin Petric has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Evelin PetricEvelin Petric has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Slika korisnika Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Slika korisnika Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Slika korisnika Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Slika korisnika Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Slika korisnika Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Magdolna BergmannMagdolna Bergmann has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Slika korisnika Magdolna BergmannMagdolna Bergmann helped improve Childhub by submitting a translation
Child Protection Hub for Eastern Europe
Child Protection Hub
Jugoistočna Evropa
Photo: Tdh | Francois Struzik

Welcome

Ovaj projek(a)t je finansiran od: