Diskutim Rasti

2 posts / 0 new
Posljednji unos
Valbona Carcani-Mane
Slika korisnika Valbona Carcani-Mane
Diskutim Rasti

Te dashur kolege!
Childhub.org, me synim mbeshtjetjen e profesionisteve te mbrojtjes se femijeve, ofron mundesine per diskutim rasti duke perdorur platformen online. Zakonisht ky diskutim online mbeshtetet nga nje profesionist i fushes i cili ofron ekspertizen e tij/saj ne menaxhimin e rastit te propozuar.
Nese keni raste, per te cilat ndjeni se ju nevojitet mbeshtetje apo prespektiva e profesionisteve te tjere ne menaxhimin e tij/saj hidheni ate ne seksionin "Sugjero nje rast" (nen "Shkembe") ne childhub.org.
Ju lutem kini parasysh te ndiqni udhezimet per diskutimin e rastit ketu.
Dhe e fundit, ju lutem sugjeroni cili/cila mendoni se eshte ai/ajo eksperte ne rang kombetar, qe do te ofronte mbeshteje/ndihme ne menaxhimin e ketij rasti e do te lehtesonte diskutimin online?
Ju falenderoj,
Valbona

Valbona Carcani-Mane
Slika korisnika Valbona Carcani-Mane
Te nderuar perdorues te

Te nderuar perdorues te childhub.org dhe profesioniste te fushes se mbrojtjes se femijeve!

Ne drejtim te platformes tone ka ardhur nje rast i sjelle nga PMF ne Vlore, Jonida Dhroso. Pershkrimin e rastit sebashku me detajet per daten dhe oren e takimit online do ta gjeni nen direktorine Diskutim Rasti.

Uroj t'ju takoj te gjitheve diten e disktuimit virtual per te ndare sebashku opinionet, informacionet tona si dhe per te ofruar nje orjentim per NJMF e Vlores per rastin ne fjale.

Valbona

 

Ovaj projek(a)t je finansiran od: