Multimedija

Kada imate samo nekoliko minuta na raspolaganju da osv(j)ežite svoje znanje, ovd(j)e možete da pročitate kratak pregled istraživanja, odslušate neki podkast ili odgledate kratak video snimak.

dostupno materijala. Kliknite ovdje za pretragu.
Dan za limuNADU za Svratište
video09. 07. 2019.
Published by Centar za integraciju mladih
Svratište za decu i Centar za integraciju mladih organizuju petu po redu akciju DAN ZA LIMUNADU ZA SVRATIŠTE, u okviru koje će ugostiteljski objekti - kafići, barovi, restorani u Beogradu (i šire), prihod od prodatih limunada tog dana donirati Svr
Ukradena detinjstva [Video]
video01. 07. 2019.
Published by UNICEF
Procenjuje se da se svake godine prisilno uda 12 miliona devojčica.
Kampanja UNICEF-a "Krajnje je vreme" [Video]
video31. 05. 2019.
Published by UNICEF
U okviru kampanje UNICEF-a pod nazivom "Krajnje je vreme", Ambasador dobre volje, Dejvid Bekam - poslao je specijalnu poruku svim roditeljima širom sveta.
Ovo ne može biti normalno [Video]
video21. 05. 2019.
Published by UNICEF
Ovaj video govori o odrastanju u istočnoj Ukrajini, u petogodišnjem konfliktu. Devojčica po imenu Sonja, govori o tome kako su se od metaka štitili vrećama od peska, kako su bežali u podzemne bunkere.
Globalna studija iz 15 zemalja pokazala je da djeca integriraju znanja o rodnim stereotipima do dobi od 10 godina [Video]
video18. 04. 2019.
Published by TIME
U skoro svakom društvu, od Baltimorea do Bejinga, dječaci dobivaju uputu da izađu vani i doživljavaju avanture, dok se djevojčice potiče da ostaju kod kuće i obavljaju kućanske poslove.
INSPIRE Dobra praksa - Program seksualnog obrazovanja 'Yelon' [Document]
document18. 04. 2019.
Published by ChildHub
Sedam INSPIRE strategija za zaustavljanje nasilja nad decom je kombinacija delotvornih intervencija zasnovanih na dokazima, koje podržavaju države u zaustavljanju nasilja nad decom.
O promociji knjige "Znanost i umjetnost odgoja" [Video]
video30. 01. 2019.
Prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander, kao glavna urednica, navela je da ova knjiga o odgoju djece na temelju dugogodišnjeg rada s djecom, ali i najnovijih znanstvenih spoznaja te primjera iz prakse nastala iz entuzijazma 32 autora, iskusna stručnjak
Srbija, kratkim crtanim filmovima protiv trgovine ljudima [Video]
video24. 12. 2018.
Published by Centar za integraciju mladih
U okviru projekata koje Centar za Integraciju Mladih sprovodi u partnerstvu sa Save The Children sa ciljem pružanja podrške i zaštite deci izbeglicama i migrantima, tim iz prihvatnog centra u Vranju je, zajedno sa decom realizovao 5 kratkih animir
Right to Play "We Rise" [Video]
video21. 11. 2018.
Published by Right to play
Humanitarna organizacija "Right To Play" je podelila dva zapanjujuća i provokativna spota kako bi obeležili Međunarodni dan deteta! Predstavljamo vam spot "We rise"!
Right to Play "Games Over Guns" [Video]
video21. 11. 2018.
Published by Right to play
Humanitarna organizacija "Right To Play" je podelila dva zapanjujuća i provokativna spota kako bi obeležili Međunarodni dan deteta! Predstavljamo vam spot "Games Over Guns"!

Stranice

Ovaj projek(a)t je finansiran od: