Childhub Barnahus serija vebinara: Značaj forenzičkog intervjua za decu koja su žrtve ili svedoci nasilja u krivičnom postupku

You need to login in to ChildHub before you can join this webinar. If you don't yet have an account, please register.

Register and join Login and join

Datum održavanja vebinara: 
14. 02. 2019.
Start and finish time of webinar: 
14:00 - 15:00
Lecturer: 
Simon Sigvaldason, sudija sa Islanda
Organizator: 
ChildHub

Childhub nastavlja sa serijom Barnahus-a u 2019. godini! U saradnji sa PROMISE projektom, organizujemo mini seriju vebinara o vođenju forenzičkih intervjua sa decom koja su žrtve ili svedoci nasilja. Pridružite nam se na prvoj sesiji u četvrtak, 14. februara, sa početkom u 14.00 časova, kako biste čuli iskustva iz perspektive sudskog/policijskog sektora o vrednostima i rezultatima kada deca, koja su žrtve i svedoci nasilja, daju svoje izjave na forenzičkom intervjuu u Barnahus-u. Simon Sigvaldason, sudija sa Islanda, će podeliti svoje viđenje forenzičkog intervjua u Barnahus-u, zašto je Barnahus model dobar u vođenju sudskog procesa i kako štiti dete. On će takođe razgovarati o trajanju procesa i pravima odbrane u kontekstu forenzičkog intervjua u Barnahus-u. Nadamo se da će ovaj vebinar podržati vaše napore u lobiranju za promene i predanosti u vašim zemljama.

Ostali delovi mini serije vebinara:

Ovo je prvi u okviru serije vebinara. Druga sesija na temu vođenja forenzičkog intervjua održaće se 7., a treća sesija 14. marta - rezervišite termin u vaašem kalendaru i pridružite se diskusiji!

Kako da prisustvujete vebinaru:

Kliknite na link ispod kako biste se prijavili za webinar. Nekoliko sati pre početka vebinara stići će vam e-mail sa linkom za sobu za vebinar kao i uputstvo kako mu se priključiti. Priključivanje vebinaru je vrlo jednostavno, ne zahteva posebne veštine, a traje svega minut ili dva. Vebinar možete pratiti sa vašeg računara, tableta ili mobilnog telefona.

 Ovde možete proveriti vreme početka vebinara u Vašoj vremenskoj zoni.

Series this is part of: 

Ovaj projek(a)t je finansiran od: