Elektroničko savjetovanje (Webinar na hrvatskom jeziku)

You need to login in to ChildHub before you can join this webinar. If you don't yet have an account, please register.

Register and join Login and join

Datum održavanja vebinara: 
26. 03. 2020.
Start and finish time of webinar: 
11.30am CET
Lecturer: 
Anamarija Vuić
Organizator: 
Hrabri telefon i Child Protection Hub

O webinaru:

Elektroničko savjetovanje specifičan je oblik savjetovanja u kojem savjetovatelji informacije dobivaju isključivo tekstualnim putem. Cilj ovog webinara je upoznati sudionike s ovim oblikom savjetovanja, pružiti im dodatna znanja o njegovim specifičnostima te ih ohrabriti na kvalitetno pružanje podrške putem elektroničkih kanala.

O predavačici:

Anamarija Vuić došla je na Hrabri telefon 2009. godine, i odlučila ostati zauvijek. U sklopu udruge trenutno djeluje kao supervizorica volontera i članica Edukacijskog tima. Na završnoj je godini edukacije iz Gestalt psihoterapije i članica je Tima za psihološke krizne intervencije. Fizičku distancu teško podnosi, a vrijeme provedeno u samoći koristi za vježbanje yoge, poboljšanje kulinarskih sposobnosti i pomaganje zajednici.

Kako se pridružili webinaru:
Pritisnite gumb ispod kako biste se prijavili za webinar. Nekoliko sati prije samog webinara dobit ćete e-mail sa linkom za webinar sobu i uputama kako joj se pridružiti. Pridruživanje našem webinar-u je jednostavno, ne zahtijeva posebne vještine od Vas i traje samo minutu-dvije. Možete se pridružiti sa Vašeg kompjutera, tableta ili mobitela. 

Mira Petrović
Slika korisnika Mira Petrović
lijep pozdrav i radujem se

lijep pozdrav i radujem se seminaru

Ovaj projek(a)t je finansiran od: