Lajmet e Fundit

27 Mar 2020
  Aleanca për Mbrojtjen e Fëmijëve në Veprimtarine Humanitare ka hartuar Udhëzimin Teknik për MF gjatë COVID - 19 në mënyrë që të mbështesë punonjësit e mbrojtjes së fëmijëve në përpjekjet e tyre për t'iu përgjigjur MF në këto rrethana... Lexo më shumë
27 Mar 2020
Gjatë pandemisë COVID-19, Terre des hommes po u bën thirrje Shteteve që të lirojnë të gjithë fëmijët nga paraburgimi i emigracionit si dhe të përshpejtojnë lirimin e fëmijëve të privuar nga liria në drejtësine penale. Në raste të rralla, kur fëmijët... Lexo më shumë
25 Mar 2020
Fëmijët e infektuar nga COVID-19 ka të ngjarë të kenë vetëm simptoma të buta. Pavarësisht kësaj, kjo krizë ka një ndikim të madh në jetën e tyre dhe do të vazhdojë të ketë. Sfidat e qëndrimit në shtëpi janë të shumta për fëmijët... Lexo më shumë
24 Mar 2020
Tani që shkollat ​​janë mbyllur për shkak të kërcënimit të koronavirusit, klasat për shumicën e fëmijëve, mbahen në internet. Ky është një nga përfitimet më të mëdha që ofron Interneti: informacion dhe njohuri për të gjithë, kudo që të jenë.... Lexo më shumë

Komuniteti

Activity

Foto e Kinga SallaiKinga Sallai has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Kinga SallaiKinga Sallai has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e Hilda SteffekHilda Steffek has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Tünde MágoriTünde Mágori has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Evelin PetricEvelin Petric has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Evelin PetricEvelin Petric has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e Evelin PetricEvelin Petric has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Foto e Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Foto e Judit FalusJudit Falus has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online.
Foto e Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés, konzultáció telefonon.
Foto e Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Segítő beszélgetés online (chat, illetve e-mail).
Foto e Buzás AdriennBuzás Adrienn has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Magdolna BergmannMagdolna Bergmann has just subscribed to a webinar: Stressz és krízishelyzet hatása a gyerekekre, fiatalokra.
Foto e Magdolna BergmannMagdolna Bergmann helped improve Childhub by submitting a translation
Child Protection Hub for Eastern Europe
Platforma për Mbrojtjen e Fëmijëve
për Evropen Juglindore
Photo: Tdh | Francois Struzik

Welcome

Ky projekt është financuar nga: