Organizime të ardhshme

Brenda kësaj nisme partnerët e Boshtit tëFëmijëve si partnerët zbatues dhe organizatat bashkëpunuese dhe institucionet organizojnë aktivitete të ndryshme në linjë dhe jashtë linje. Listën mund ta gjeni më poshtë; fillimisht për të ardhmen dhe pastaj të shkuarat për informacionin tuaj.

3 items available. Click here to search.
Konferenca globale e zbatimit 2019: Implementim për Ndikimin
16 Sht 2019
Organiser: GIC, CELCIS
Country: Ndërkombëtare, Mbretëria e Bashkuar
Add to Calendar 09/16/2019 08:00 09/17/2019 17:30 Europe/Budapest Konferenca globale e zbatimit 2019: Implementim për Ndikimin   Kudo ku jeni duke punuar përmes ndryshimit të sistemeve, duke shndërruar shërbime, ose duke bërë ndryshime organizative… Cilindo sektor ku punoni në: shëndetësi, arsim, mirëqenien e fëmijëve, strehim ... Nëse ju po ofroni shërbime publike, zhvilloni politika, ose drejtoni hulumtime apo...

More details at http://childhub.org/sq/aktivitetet-e-mbrojtjes-se-femijeve-ne-europen-juglindore/konferenca-globale-e-zbatimit-2019

Glasgow, UK GIC, CELCIS MM/DD/YYYY false
From Silence to Spoken Words - Children's Rights Symposium
15 Tet 2019
Organiser: Hintalovon Alapítvány, Pannonhalma Abby
Speaker: Astrid Winkler, ECPAT Austria, Tamás Fabiny Evangelical Bishop, Cirill T Hortobagyi Abbot of Pannonhalma
Country: Hungaria
Add to Calendar 10/15/2019 10:00 10/15/2019 17:00 Europe/Budapest From Silence to Spoken Words - Children's Rights Symposium The conference will discuss safeguarding policies in schools, let them be run by the church, the state or non-governmental entitites. Children, a former victim and schools will speak at the conference. The conference is part of the "Safe Schools" program. In the afternoon of the conference a...

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-events-south-east-europe/silence-spoken-words-childrens-rights-symposium

Pannonhalmi Főapátság Hintalovon Alapítvány, Pannonhalma Abby MM/DD/YYYY false

@Tdh: Psycho-social activities with children in Ukraine

Opportunity to participate in the next Council of Europe Children’s Rights Conference
13 Nën 2019
Organiser: Council of Europe
Country: Bashkimi Evropian
Add to Calendar 11/13/2019 09:00 11/14/2019 17:00 Europe/Budapest Opportunity to participate in the next Council of Europe Children’s Rights Conference The Council of Europe invites representatives of Independent Human Rights Institutions for Children (Ombudspersons), non-governmental organisations (NGOs), professional networks, private companies, universities or academic networks working on children’s rights who would like to attend its...

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-events-south-east-europe/opportunity-participate-next-council-europe-childrens

Strasbourg Council of Europe MM/DD/YYYY false

Ky projekt është financuar nga: