Multimedia

Ku ke vetëm pak minuta për të përditësuar njohuritë, lexo këtu përmbledhjen e kërkimit, dëgjo një podcast ose shiko një video të shkurtër.

98 items available. Click here to search.
Edukimi është çelësi i suksesit [Video]
video29 Qer 2020
Published by VoRAE
Kjo video është realizuar nga Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo dhe partnerët tjerë duke përfshirë Tdh delegacionin në Kosovë në kuadër të fushatës ndërgjegjësuese për regjistrimin e fëmijëve në edukimin parashkollor dhe shkollor, me
EndeavorRX - një video lojë e përshkruar për fëmijët me ADHD
video16 Qer 2020
Published by Akili Interactive
EndeavorRX nga Akili Interactive është video loja e parë që mund të tregtohet legalisht dhe të konsiderohet si ilaç në SH.B.A.
Tregu shqiptar i punës: Një përmbledhje e politikave [Infographic]
infographic27 Maj 2020
Published by UNDP Albania
Infografi është një përmbledhje e të dhënave që ekipi i UNDP Albania ka bërë së bashku duke synuar kapjen e tendencave të ndikimit të Covid - 19 në tregun e punës, si dhe të nënvizojë masat qeveritare dhe çështje të rëndësishme.
Video psikoedukuese për depresionin [Video]
video26 Maj 2020
Published by University of Prishtina
Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" së bashku me studentët e programit master “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” ka lansuar web-faqen https://shendetimendor.uni
Video psikoedukuese për Stresin dhe Pandeminë [Video]
video26 Maj 2020
Published by University of Prishtina
Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" së bashku me studentët e programit master “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” ka lansuar web-faqen https://shendetimendor.uni
Video psikoedukuese për Ankthin [Video]
video26 Maj 2020
Published by University of Prishtina
Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" së bashku me studentët e programit master “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” ka lansuar web-faqen https://shendetimendor.uni-
Video psikoedukuese për mendimet brengosëse [Video]
video26 Maj 2020
Published by University of Prishtina
Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" së bashku me studentët e programit master “Psikologji Shkollore dhe Këshillim” ka lansuar web-faqen https://shendetimendor.uni-
Infografikë COVID19 - Ndihma e Parë Psikologjike në distancë [Infographic]
infographic04 Maj 2020
Kjo infografikë paraqet Ndihmën e Parë Psikologjike (PFA) dhe mënyrën sesi mund të përshtatet në kontekstin COVID 19. Ju do të gjeni në të informacionet e mëposhtme:
COVID-19 dhe implikimet e tij për mbrojtjen e fëmijëve në internet [Document]
document24 Pri 2020
Published by Global Partnership to End Violence Against Children, Published by International Telecommunication Union (ITU), Published by United Nations Educational, Published by Scientific and Cultural Organization (UNESCO), Published by UN Office on Drugs and Crime (UNODC), Published by WePROTECT Global Alliance, Published by World Health Organization (WHO), Published by and World Childhood Foundation USA (Childhood USA) and UNICEF
Kohët e fundit, UNICEF lëshoi një shënim teknik me disa nga rreziqet me të cilat mund të përballen fëmijët gjatë COVID-19. Ata gjithashtu nënvizuan veprimet thelbësore për të siguruar përvojën në internet të fëmijëve.
"Lumturia është zgjedhje, pavarësisht rrethanave" një seri podcast-esh mbi COVID - 19 [Video]
video21 Pri 2020
Published by World Vision Shqiperi dhe Kosove
Në përgjigje të shpërthimit të pandemisë COVID 19, World Vision eksploroi një mënyrë alternative për të përdorur teknologjinë për të rritur ndërgjegjësimin, përfshirjen me komunitetet dhe realizimin e punës avokuese për mirëqenien e fëmijëve dhe f

Faqet

Ky projekt është financuar nga: