Fitojnë centë, e humbin të ardhmen (Video)

Data: 
16 Gsh 2016

Diskutimi fokusohet për fëmijët që shesin rrugëve, që kërkojnë lëmoshë apo edhe që kryejnë punë të ndryshme. Fëmijët e kontaktuar thonë se me këtë ata po i ndihmojnë familjes, por cili është dëmi që i shkaktojnë vetës? Në diskutim marrin pjesë Dashamir Bërxulli nga Universiteti i Prishtinës, Arben Gecaj sociolog, Drejtori i Qendrës për punë sociale në Prishtinë Vebi Mujku si dhe Alketa Lasku nga Terre des hommes në Kosovë.

Series this is part of: 

Ky projekt është financuar nga: