"Një udhëtim në dyqan mobiljesh që këta prindër nuk do ta harrojnë" - UNICEF

Botuesi: 
UNICEF
Data: 
20 Nën 2017

Ju nuk do të besoni atë që ky dyqan mobilje u përpoq t'i shiste klientëve të tyre. Fëmijët përjetojnë dhunë në të gjitha fazat e fëmijërisë dhe në të gjitha mjediset. Një numër i tronditshëm i fëmijëve - disa të rinj deri 12 muajsh - po përjetojnë dhunë në shtëpitë, shkollat dhe komunitetet e tyre. Është detyrim për të gjithë ne që të ngrihemi dhe të flasim për #ENDviolence kundër fëmijëve. Kuptoje atë. Raportoje atë. Mëso më shumë këtu: http://uni.cf/2gpNQ0U

 

Topic(s): 

Ky projekt është financuar nga: