Multimedia

Ku ke vetëm pak minuta për të përditësuar njohuritë, lexo këtu përmbledhjen e kërkimit, dëgjo një podcast ose shiko një video të shkurtër.

82 items available. Click here to search.
"HIstoria e saj, historia ime"
image19 Pri 2018
Published by European Union and United Nations
Her story, our story është një instrument për ngritjen e ndërgjegjësimit dhe për të mësuar, shërbyer nëpërmjet një formati ndërveprues - loje online.
Fëmjët e rrugës, një fotografi globale [Infographic]
infographic01 Mar 2018
Published by Consortium for Street Children (CSC)
 
"Një udhëtim në dyqan mobiljesh që këta prindër nuk do ta harrojnë" - UNICEF
video20 Nën 2017
Published by UNICEF
Ju nuk do të besoni atë që ky dyqan mobilje u përpoq t'i shiste klientëve të tyre. Fëmijët përjetojnë dhunë në të gjitha fazat e fëmijërisë dhe në të gjitha mjediset.
Mbrojtja e fëmijëve nga shfrytëzimi seksual dhe abuzimi seksual i lehtësuar nga teknologjia e informacionit dhe komunikimit [Video]
video17 Nën 2017
Published by Council of Europe
Më 18 nëntor, Këshilli i Evropës festoi edicionin e tretë të Ditës Evropiane për Mbrojtjen e Fëmijëve nga Shfrytëzimi Seksual dhe Abuzimi Seksual.
Ndikimi i teknologjisë informative te fëmijët [Video]
video07 Nën 2017
Published by Kohavision
Fëmijët në ditët e sotme janë shumë të eksponuar ndaj teknologjisë informative dhe ky material audio vizuel e thekson nevojën se si duhet menaxhuar koha e fëmijëve lidhur me përdorimin e pajisjeve të teknologjisë informative.
LEAP: Publikim mbi ndikimin dhe rezultatet [Document] [Document]
document26 Tet 2017
Revista online prezanton rezultatet e projektit LEAP të financuara nga BE-ja: Aftësitë e Jetes, Udhëheqja dhe Metodat e Mundshme të Pafundme Për Pjesëmarrjen në Punën me Fëmijët dhe të Rinjtë të prekur nga Dhuna Seksuale.
Disney paraqiti temën e martesave të njëjta me seksin në karikaturën e tyre të preferuar Doc McStuffins [Video]
video29 Sht 2017
Published by Disney TV show
Pasi fotografoi princeshat e vogla të një vajze të mbuluar në baltë, Disney trajtoi temën e jetës në një cift të seksit të njëjtë në film
Qytetarët Ikin nga Kosova, të Dëshpëruar nga Gjendja Ekonomike [Video]
video07 Sht 2017
Published by Kallxo.com
Tre autobusë janë mbushur përplot të mërkurën vonë me qytetarë të Kosovës dhe janë nisur në drejtim të Beogradit.
Shkurorëzimet në rritje në Kosovë, fëmijët viktimat më të mëdha [Video]
video16 Gsh 2017
Agjencioni i Statistikave të Kosovës ka publikuar shifrat e divorceve brenda vitit 2016.
Emigrantët e rinj përballen me tmerre të vjetra në rrugën e Ballkanit. [Video]
video25 Kor 2017
Published by Balkaninsight
Një valë e re e emigrantëve që kalojnë në Ballkan në kërkim të sigurisë në BE po sjell dëshmi të reja për dhunën dhe abuzimet që në veçanti i presin gratë dhe fëmijët përgjatë rrugës.

Faqet

Ky projekt është financuar nga: