Multimedia

Ku ke vetëm pak minuta për të përditësuar njohuritë, lexo këtu përmbledhjen e kërkimit, dëgjo një podcast ose shiko një video të shkurtër.

76 items available. Click here to search.
Acari rrezikon Prishtinasit në nevojë; as këtë dimër s’kanë zgjidhje për strehim (Video)
video17 Jan 2017
Published by Klan Kosova
Temperaturat e ftohta që po mbretërojnë në vend po rrezikojnë jetën e personave që jetojnë në kushte të rënda sociale në kryeqytet.
TESTO VETEN PËR BURN-OUT [TEST] (Website link)
websitelink07 Dhj 2016
Published by Psychology Today
Konsumimi profesional në lidhje me punën është në rritje në shoqërinë moderne si pasojë e rritjes së ngarkesës në punë, orëve të gjata në punë, mungesës së gjumit, dhe presionit për të balancuar punën, familjen dhe një jetë sociale.
Dita e Konventës së Kombeve të Bashkuara mbi të Drejtat e Fëmijës (Video)
video21 Nën 2016
Published by Save the Children Kosova
Për ta shënuar ditën e Konventës së Kombeve të Bashkuara mbi të Drejtat e Fëmijës, sot Save the Children Kosova do të lansojë raportin “Zëri Ynë”. Klikoni videon për të parë disa gjetje të rendësishme të raportit.
Dhuna kundër fëmijeve në Bashkimin Evropian (Video e ChildHub-it) (Video)
video21 Nën 2016
Published by ChildHub
Kjo video e ChildHub-it përmbledh raportin e fundit të UNICEF-it mbi dhunën ndaj femijëve në BE. Video thekson faktet, shifrat dhe sfidat e mbrojtjes së femijeve në rajon.
Arrestohen 8 të dyshimtë për trafikim të kosovarëve të mitur (Video)
video14 Nën 2016
Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar në bashkëveprim të ngushtë me policinë e disa shteteve evropiane (Hungari, Kroaci, Slloveni dhe Itali) dhe në përkrahje të EUROPOL-it, pas hetimeve intensive të kryera për disa muaj, lidhur me veprimtar
Shtatë Parimet etike ndërkombëtare për personat që punojnë me fëmijët dhe të rinjtë (Infografik) (Infographic)
infographic03 Nën 2016
Rrjeti nderkombetar per kujdesin ndaj femijeve dhe te rinjve (CYC-Net) ka hartuar shtatë parime etike ndërkombëtare për të gjithë njerëzit që punojnë me fëmijët dhe të rinjtë: http://
Lansimi i protokollit për punën ndërsektoriale në mbrojtjen e fëmijëve (Video)
video19 Tet 2016
Znj. Alketa Lasku, Zv. Drejtoresha e Terre des hommes ishte e ftuar në emisionin e sotëm të mëngjesit në Klan Kosova për të diskutuar për lansimin e Protokollit " Puna Ndërsektoriale në Mbrojtjen e Fëmijëve ".
Si të sigurojme drejtësi miqesore për femijet? [Grafik informues (Infografik) (Infographic)
infographic21 Sht 2016
Published by Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii (CNPAC)
Çdo vit, me qindra fëmijë në Moldavi bien në kontakt me sistemin e drejtësise si të mitur që kryejnë vepra kriminale ose si viktima/dëshmitarë të krimit.

Faqet

Ky projekt është financuar nga: