Kush e punon faqen dhe pse?

Foto e Vittoria Zanellati
05 Shk 2015 -- Vittoria Zanellati

Kjo faqe është zhvilluar nga një konsortium organizatash (ju lutem shikojini tek faqa Na kontaktoni.) Qëllimi i kësaj faqeje është që të ofrojë mundësi për profesionistët e mbrojtjes së fëmijëve të zhvillojnë njohuritë e tyre nëpërmjet burimeve në linjë dhe e-learning, për të ofruar një vend profesionistëve të shkëmbejnë informacion me kolegët në këtë rajon.

Ky projekt është financuar nga: