Si funksionon filtrimi?

Foto e Vittoria Zanellati
05 Shk 2015 -- Vittoria Zanellati

Tek çdo faqe që ka një listë me më shumë se 20 rezultate për përmbajtjen, do të gjeni një filter menjëherë pas hyrjes. Mund të klikoni atë dhe më pas dalin opsionet e Filtrimit. Duhet të klikoni kutitë dhe/ose fusni një frazë kyçe tek fusha e kërkimit. Më pas duhet të shtypni butonin Kërko dhe të shikoni nëse mund të gjeni atë që po kërkoni. Nëse ende nuk e gjeni, mund të përsëritet filtrimi duke ngushtur rezultatet e kërkimit.

Ky projekt është financuar nga: