alert

Mesazh paralajmërues

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Thematic multimedia

Thematic multimedia: Children on the move

Awareness Raising Video on Trafficking in Persons
09 Gsh 2019
Terre des hommes has launched a regional TV spot to raise awareness of the phenomenon of trafficking and to enhance the reporting of trafficking cases.
Emigrantët e rinj përballen me tmerre të vjetra në rrugën e Ballkanit. [Video]
25 Kor 2017
Publisher: Balkaninsight
Një valë e re e emigrantëve që kalojnë në Ballkan në kërkim të sigurisë në BE po sjell dëshmi të reja për dhunën dhe abuzimet që në veçanti i presin gratë dhe fëmijët përgjatë rrugës.
Viza humanitare: Një zgjidhje dinjitoze dhe e sigurt (Video)
21 Pri 2016
Publisher: Humanitarian Visa Campaign
Fushata Viza Humanitare i bën thirrje Bashkimit Europian dhe  vendeve të tjera të zhvilluara tu japin viza humanitare refugjatëve.
10.000 fëmijë emigrantë të humbur në Evropë (Audio) (Audio)
03 Shk 2016
Publisher: Radio Vatican
Në këtë intervistë për Radio Vatikan, Sendrine Constant, delegatja e zyrës rajonale të Terre des hommes Hungari, Budapest, komenton në një intervistë të kohëve të fundit të Shefit të Kabinetit të Europol-it, Brian Donald që ka dhënë për gazetën br

Ky projekt është financuar nga: