alert

Mesazh paralajmërues

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Thematic news

Thematic news: Children on the move

[Central Europe] Albumi me Fotot në Facebook nga projekti: "Mentorimi për integrimin e fëmijëve migrantë dhe refugjatë"
23 Jan 2020
Rreth 30% e popullsisë migruese që arrinin në Evropë gjatë viteve të kaluara ishin fëmijë - shumë prej tyre të ndarë ose të pashoqëruar.
[Unioni Europian] Europa Prezanton Atlasin Online të Migrimit
07 Jan 2020
  Komisioni Europian ka prezantuar Atlasin online të “Migrimit”, me të dhëna për 198 shtete dhe informata të cilat përditësohen rregullisht.
[European Union] Drahoslav Štefánek: Përfaqësuesi i ri Special për migracionin dhe refugjatët
18 Dhj 2019
Dje, me rastin e Ditës Kombëtare të Migrantëve & u emërua Z.Drahoslav Štefánek si Përfaqësuesi i ri Special për migracionin dhe refugjatët.
[Ndërkombëtare] Kompaktet globale mbi migracionin dhe refugjatët - Cfarë vjen tjetër?
12 Sht 2019
Kompakti Global mbi Migracionin e Sigurt, dhe të Rregullt (GCM) dhe Kompakti Global për Refugjatët (GCR) u miratuan nga komuniteti ndërkombëtar në vitin 2018.
[Africa] Gana e vendosur për të promovuar ECOWAS Sinjalizimin mbi mbrojtjen e fëmijëve
25 Mar 2019
Rrjeti i Afrikës Perëndimore për Mbrojtjen e Fëmijëve (WAN), në bashkëpunim me Organizatën Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) ka filluar një proces të diskutimeve të palëve të interesuara, që synojnë miratimin dhe promovimin e Sinjalizimit të ri
[Suedia] Sindromi i Dorëheqjes: Sëmundja misterioze e Suedisë
26 Tet 2017
BBC raporton se për pothuajse 20 vite Suedia ka qenë duke luftuar me një sëmundje misterioze - Sindromin e Dorëheqjes.

Faqet

Ky projekt është financuar nga: