Child protection topic: 'Parandalimi i abuzimit të fëmijëve'

Displaying 1 - 10 of 273. Click here to refine your search.
  Ky raport u botua bashkërisht nga OBSH, UNICEF, UNESCO, Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm të KB për Dhunën ndaj Fëmijëve dhe Partneriteti Global për t'i dhënë fund dhunës ndaj...
My Voice është një program 6 javor i implementuar në shkolla dhe universitete i cili ka në qendër të punës së tij parandalimin e shfrytëzimit të të rinjve. My Voice i vjen në mbështetje adoleshentëve...
Statement by UNFPA Executive Director Dr. Natalia Kanem on the International Day for the Elimination of Sexual Violence in Conflict Sexual violence in conflict is a threat to our collective security...
In Sarajevo, in the week from June 8 to June 11, organized by the Faculty of Criminology, Criminology and Security Studies, Save the Children, UNICEF and the International Solidarity Forum - EMMAUS,...
Pandemics such as COVID-19 present more opportunities for exploitation and abuse. As the need for aid increases, with supply of and access to aid decreasing simultaneously, these unequal power...
To support project management in its education section, UNICEF seeks a consultant to support the design, implementation, monitoring and reporting of the main projects in the area of IE towards...
Based on the practical guidance, written by Paul Bercea, on how to identify signs of abuse in children this infographic summarizes the main signs. Often children are not able to disclose what has...
These days, while we are all focused on #StayHome, trying to comply with all the recommended measures to end the pandemic as soon as possible, have we considered the most vulnerable groups that don’...
As a result of the lockdown brought on by the Covid-19 pandemic, more children have been exposed to violence in their homes. In Spain, 475 violent cases have been registered since Covid-19 appeared....
  Qytetari i parë i infektuar nga COVID 19 në Shqipëri u identifikua më 9 Mars 2020. Menjëherë pas kësaj qeveria vendosi një sërë masash për të zvogëluar përhapjen dhe për të rrafshuar kurbën e...

Faqet

Ky projekt është financuar nga: