Mbështetja e pjesëmarrjes së fëmijëve

Start date: 
20 Shk 2017
End date: 
20 Shk 2017

E-kursi i ChildHub mbi mbështetjen e pjesëmarrjes së fëmijeve u zhvillua nga CELCIS (Centre of Excellence for Looked After Children in Scotland).

Kursi përmban tre module THEMELORE të cilat DUHET t’i plotësojë çdo pjesëmarrës. Kur të keni mbaruar tre modulet themelore, do të keni mundësi të zgjidhni nga gjashtë modulet e PRAKTIKËS.

Nëse plotësoni tre modulet themelore dhe katër nga gjashtë modulet e praktikës, ju do të merrni një certifikatë të përfundimit të kursit nga Centre of Excellence for Looked After Children in Scotland (CELCIS) e Universitetit të Strathclyde në Skoci.

Type of learning: 
Self paced
Topic(s): 
Fuqizimi fëmijëve/ pjesëmarrja e fëmijëve

Ky projekt është financuar nga: