Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
26 Dhj 2018
Komisioni për Buxhet dhe Financa në Kuvendin e Kosovës ka aprovuar amandamentimin e Projektligjit për Buxhetin 2019, me të cilin amandament 80 qendra mësimore do të mbështeten nga buxheti I shtetit me 500,000 Euro. Kjo mbështetje institucionale...

Ky projekt është financuar nga: