Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

2 items available. Click here to search.
11 Maj 2020
Rrjeti Kombëtar për Fëmijët në Bullgari është në komunikim me qeverinë për masat për të kufizuar rreziqet për jetën dhe të ardhmen e fëmijëve bullgarë dhe familjeve të tyre. Më 30 Mars 2020, ata dërguan një letër të hapur duke kërkuar masa dhe...
08 Maj 2018
Departmenti i Shëndetit dhe Punës sociale në Universitetin e Ri Bullgar (New Bulgarian University) njofton se Programi Master "Nderhyrjet Psikosociale me femijet dhe familjet" , do të fillojë në simestrin 2018/2019. Programi synon të përgatisë...

Ky projekt është financuar nga: