Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
21 Mar 2019
Hipokampus është pjesë e trurit që është thelbësore për kujtesën dhe përgjigjen ndaj stresit. Vëllimi i hipokampal, një nga formacionet në hipokampus, është e lidhur fort me depresionin; njerëzit me nivel më të ulët të vëllimit hipokampal kanë më...

Ky projekt është financuar nga: