Lajme

Lexo lajmet e fundit për mbrojtjen e fëmijëve në Evropë

1 items available. Click here to search.
08 Maj 2018
Departmenti i Shëndetit dhe Punës sociale në Universitetin e Ri Bullgar (New Bulgarian University) njofton se Programi Master "Nderhyrjet Psikosociale me femijet dhe familjet" , do të fillojë në simestrin 2018/2019. Programi synon të përgatisë...

Ky projekt është financuar nga: