Seksion i veçantë: INSPIRE

This page collects resources related to INSPIRE: seven strategies for ending violence against children, developed by WHO, CDC, Global Partnership to End Violence Against Children, Pan American Health Organization, PEPFAR, Together for girls, UNICEF, UNODC, USAID, and World Bank.

The seven strategies are:

  • Implementation and enforcement of laws
  • Norms and values
  • Safe environments
  • Parent and caregiver support
  • Income and economic strengthening
  • Response and support services
  • Education and life skills.

Learning

21 Mar 2019
  Jemi të lumtur t'ju ftojmë për një sesion tjetër në serinë e webinareve INSPIRE! Të enjten, më 21 mars do të kemi kënaqësi të dëgjojmë nga një lektore e shkëlqyer rreth praktikës premtuese që është zbatuar në mbarë botën, e lidhur me... Read more
07 Shk 2019
  Jemi të lumtur t'ju ftojmë për një sesion tjetër në serinë e webinareve INSPIRE! Të enjten, më 7 shkurt do të kemi kënaqësi të dëgjojmë nga dy folësit e shkëlqyer rreth praktikave të mira me të cilat janë përfshirë, të lidhura me dy... Read more

Library

01 Kor 2019
  Ky raport tregon se suksesi krijon sukses dhe ka pasur një moment të vërtetë që nga miratimi i Agjendës 2030 të vitit 2015. Progresi është i dukshëm në kornizat ligjore dhe të politikave, në të dhëna më të mira dhe prova të ngurta, në... Read more

INSPIRE

Ky projekt është financuar nga: