Seksion i veçantë: Multi-Disciplinary Team Work

On this page you will find all resources on Multi-disciplinary team working: guiding documents, training tools, research, experts and multimedia.

Toolkit

Find legislation, description of national systems, evaluation of multi-disciplinary child protection practices in different countries.

Multi-Disciplinary Team Work

[Kosova] Ndarja e përvojave ndërmjet punonjësve social
Data e publikimit: 2017
Më 28 qershor, u zhvillua një takim multi disiplinor me qëllim të shkëmbimit të përvojave ndërmjet Qendrave të ndryshme të Punës Sociale.
Të kuptosh dhe të vësh në përdorim nje sistem për mbrojtjen e fëmijëve: Nje udhëzues për stafin e programit
Data e publikimit: 2017
Botuesi: Terre des homes
Në politikat e saj tematike, Forcimi i Sistemit për Mbrojtjen e Fëmijëve, Terres des hommes përcakton këndvështrimin e saj dhe investimin e saj ne sistemin e mbrojtjes së fëmijëve dhe identifikon vlerën e shtuar që organizata sjell.
Raport progresi i Child Protection Hub për periudhën 2015-2016 (Infografik) (Infographic)
Data e publikimit: 2017
Botuesi: Child Protection Hub
Ky infografik prezanton rezultatet më të rëndësishme të punës së Platformës Childhub.org në 2015-2016ën. Mund të shihni mëposhtë shifra lidhur me rrjete, analiza, mundësi të mësuari e mjaft të tjera.
Vazhdon fuqizimi i mëtejshëm i sistemit të mbrojtjes së fëmijëve në Kosovë
Data e publikimit: 2017
Me datën 29 mars, Terre des hommes delegacioni në Kosovë, ka organizuar lansimin e projektit “Rrjeti i Sigurt për Mbrojtjen e Fëmijëve – Faza III”.
Çfarë është Përfshirja e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuara dhe me çfarë Barrierash Përballen Ata kur Përpiqen të Jenë Pjesëmarrrës? [ChildHub Përmbledhje]
Data e publikimit: 2017
Botuesi: Child Protection Hub
Fëmijët kanë të drejtë të ndikojnë tek vendime që i prekin ata, dhe fëmijëve me aftësi të kufizuar nuk u jepet mundësia që zëri i tyre të dëgjohet.
Çfarë është Barnahus dhe si funksionon ai
Data e publikimit: 2016
Botuesi: Child Protection Hub
Çfarë është Barnahus?
Lansimi i protokollit për punën ndërsektoriale në mbrojtjen e fëmijëve (Video)
Data e publikimit: 2016
Znj. Alketa Lasku, Zv. Drejtoresha e Terre des hommes ishte e ftuar në emisionin e sotëm të mëngjesit në Klan Kosova për të diskutuar për lansimin e Protokollit " Puna Ndërsektoriale në Mbrojtjen e Fëmijëve ".

Faqet

Ky projekt është financuar nga: