Vende Pune

Po kërkon punë në rajon apo po kërkon organizata juaj profesionist? Mund të publikoni këtu njoftimin për puna ose mund të shfletoni këtu për vende pune bosh.

4 items available. Click here to search.
Deadline:
PROJEKTI CHILD PROTECTION HUB
Add to Calendar Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Perkthyes Virtual per Childhub Translator dhe Editues Permbajtjeje PROJEKTI CHILD PROTECTION HUB

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/perkthyes-virtual-childhub-translator-dhe-editues

ChildHub MM/DD/YYYY true
We are hiring
Deadline:
Country: Kosova
Terre des hommes Misioni në Kosovë po kërkon të rekrutojë një Koordinator të Programit me qendër në Kosovë
Add to Calendar Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Koordinator Programi Terre des hommes Misioni në Kosovë po kërkon të rekrutojë një Koordinator të Programit me qendër në Kosovë

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/koordinator-programi

Terre des hommes Kosovo MM/DD/YYYY true
Deadline: 26 Mar 2020
Country: Kosova
Terre des hommes, misioni në Kosovë, po kërkon të rekrutojë një Koordinator/e Programit për Kosovë. Kushtet e përgjithshme: Kontratë e punës
Add to Calendar 03/26/2020 03/26/2020 Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Koordinator/e Programit Terre des hommes, misioni në Kosovë, po kërkon të rekrutojë një Koordinator/e Programit për Kosovë. Kushtet e përgjithshme: Kontratë e punës

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/koordinatore-programit

Tdh Kosovo MM/DD/YYYY true
Deadline: 12 Pri 2020
Country: Kosova
THIRRJE PЁR PJESËMARRËS
Add to Calendar 04/12/2020 04/12/2020 Europe/Budapest Deadline for application for vacancy - Thirrje për 5 pjesëmarrës në trajnimin e trajnerëve THIRRJE PЁR PJESËMARRËS

More details at http://childhub.org/sq/child-protection-vacancies-jobs-positions/thirrje-5-pjesemarres-ne-trajnimin-e-trajnereve

Tdh Kosovo MM/DD/YYYY true

Ky projekt është financuar nga: