Webinars

Ne ofrojme seminare webinare për tema të ndryshme, të udhëhequra nga profesionistë dhe akademikë me emër. Më poshtë do të gjeni informacionin për seminaret e ardhshme. Ose mund të ndiqni webinar live (ku të bëni pyetje) ose të dëgjoni regjistrimet e shkuara.

Cfarë duhet të kërkoni nga arsimi Universitar në punën sociale? (standardet në arsimin e punës sociale në Universitet) (Webinar në Gjuhen Angleze)
08 Tet 2019
Add to Calendar 10/08/2019 15:00 10/08/2019 15:00 Europe/Budapest Cfarë duhet të kërkoni nga arsimi Universitar në punën sociale? (standardet në arsimin e punës sociale në Universitet) (Webinar në Gjuhen Angleze) [body]

More details at http://childhub.org/sq/webinar-e-mbi-mbrojtjen-e-femijeve/cfare-duhet-te-kerkoni-nga-arsimi-universitar-ne-punen-sociale

Online MM/DD/YYYY false

Previous webinars

The date for these webinars has now passed.

Ky projekt është financuar nga: