Projektimi i hapesirave miqesore për fëmijët për shërim nga trauma

This webinar has already taken place. You will not be able to join it.

Data: 
19 Pri 2017
Start and finish time of webinar: 
8pm CET
Lecturer: 
Ileen Henderson, trauma expert
Organizatori: 
Early Childhood Investigations Webinars

Rreth webinarit:

Edhe fëmijët e vegjël janë të gjithë shumë shpesh të ekspozuar ndaj traumave dhe informacioneve të vështira, duke përfshirë edhe dhunën, urrejtjen, dhe ngjarjet katastrofike. Ne mund të bëjmë pjesën tonë për të luftuar ndikimin negativ të këtyre ngjarjeve tek ata.

Ky webinar, pjesë e serive te zgjidhjes se traumave në fëmijërinë e hershme, do të prezantohet nga eksperti i traumave, Ileen Henderson. Ileen do të përshkruajë ndikimin e traumave tek fëmijët e vegjël, efektin e saj për mësim dhe zhvillim të fëmijëve dhe rëndësinë e krijimit të një hapësire brenda klasës tuaj, organizatës apo zyres për mbështetjen e fëmijëve të cilët kanë qenë të ndikuar nga trauma.

Me ose pa një buxhet, ju mund të aplikoni parimet e kujdesit ndaj traumave për të mbështetur emocionet dhe të mësuarin, respektimin e kësaj kohe të vështirë në jetën e fëmijëve, dhe të mbështesë zhvillimin e tyre. Me shumë vite përvojë në krijimin e hapësirave për fëmijët në mjedise të ndryshme për fëmijët që kanë përjetuar trauma, Ileen do ju ndihmojë të mendoni në mënyrë kreative rreth mënyrave për të përfshirë të gjithë. 

Në këtë webinar të rendesishem, ju do të mësoni se si të:    

  • Kuptoni Stresin toksik dhe ndikimin e varfërisë në zhvillimin e trurit të fëmijëve     
  • Rishikimin e parimeve te kujdesit te informuar ndaj traumës që ka të bëjë me hapësirën dhe projektimin.     
  • Të kuptuar më mirë te rolit te funksionit ekzekutiv në zhvillim.     
  • Konsiderimi i lojes dhe projektimit te hapësirës ​​për fëmijët që përjetojnë trauma.     
  • Rrahje idesh lidhur me hapsiren ​​fëmijë / familje te programit tuaj.

Ju mund të regjistroheni për webinar ketu 

Gjuhё(t) e materialeve: 
English
Series this is part of: 

Ky projekt është financuar nga: