Webinar i dytë nga seria e webinareve "NDIHMA PAS TRAUME" në shqip

You need to login in to ChildHub before you can join this webinar. If you don't yet have an account, please register.

Register and join Login and join

Data: 
19 Dhj 2019
Start and finish time of webinar: 
12 - 13:30
Lecturer: 
Neli Demi

Neli Demi është Mjek Psikiatër dhe Psikoterapist, Mbajtës i Certifikatës Botëtore dhe Europiane për Psikoterapi. Prej viti 2000 deri 2007 ka punuar për Organizatën Botërore të Shëndetësisë në kuadrin e asistencës që OBSH i ka ofruar Ministrisë së Shëndetësisë në procesin e reformimit të sistemit të Shëndetit Mendor në Shqipëri. Ai është anëtar themelues dhe kryetar i Shoqatës Shqiptare për Psikoterapinë deri ne vitin 2015. Sot Neli Demi ofron shërbime psikoterapeutike pranë Qendrës per Sherbime Psikoterapike – Analitica, vepron si pedagog i jashtëm në Universitetin e New York në Tiranë (UNYT) dhe ofron konsulencë në cështje të Shëndetit Mendor pranë OBSH Shqipëri.

Organizatori: 
Tdh Albania

 

Webinari i parë i kësaj serie u organizua datë 13 Dhjetor 2019. Atë mund ta ndiqni të rregjistruar ketu

Lidhur me webinarin:

Webinari i dytë do të mbulojë cështje që kanë të bëjnë me "Parimet e punës me njerëzit e afektuar nga trauma: ato që duhen bërë dhe ato që s'duhen bërë gjatë procesit". Në të njëjtën kohë do të ofrohen këshilla praktike mbi cfarë instrumentash, teknikash dhe burimesh mund të përdoren.  

Si të bashkohesh me webinarin:

Përdorni butonin më poshtë për t'u regjistruar në webinar. Disa orë para webinarit do të merrni një email me lidhjen për në dhomën e webinarit, dhe udhëzime se si të hyni. Hyrja është shumë e thjeshtë, nuk kërkon aftësi speciale nga ju, dhe zgjat vetëm një minutë ose dy. Ju mund të hyni në webinar nga kompjuteri, tableti ose telefoni celular.

Ky projekt është financuar nga: